CoolRoofing

Most Popular


Complete Oplossingen Voor Cool Roof om de Temperatuur in de Zomermaanden te Verlagen Complete Oplossingen Voor Cool Roof om de Temperatuur in de Zomermaanden te Verlagen
Het temperatuurniveau tijdens de zomermaanden stijgt tot een hoog niveau ...
Voordelen van Reflecterende dak Coating Voordelen van Reflecterende dak Coating
Reflecterende dakcoatings zijn ontworpen om zonlicht te reflecteren en minder ...
Raisons de rechercher Peinture Réflective Toit Raisons de rechercher Peinture Réflective Toit
À mesure que les températures estivales montent en flèche, l’importance ...


Waarom witte dak verf moet worden gekozen voor een betere kwaliteit

Rated: , 0 Comments
Total visits: 217
Posted on: 07/15/24

Er zijn momenten waarop witte dakverf en witte dakcoating met elkaar worden verward. Het wordt vaak genoemd als een manier om de gevolgen van de opwarming van de aarde te verminderen of energie te besparen. Hoewel het aanvankelijk enige reflecterende waarde kan hebben, is het een veel voorkomende mythe dat ‘witte dakverf’ waterdicht maakt en geen warmte afvoert. Witte dakverf biedt niet echt veel noemenswaardige energiebesparende voordelen. Bovendien heeft elke witte dakverf een waarde voor tijdelijke reflectiviteit. Die witte dakverf is maar verf.

De langste dakverf die het kan weerstaan ​​is een paar seizoenen voordat het gaat schilferen, afbladderen en breken. Dit geldt vooral voor dakverftoepassingen. Hoewel ze misschien op elkaar lijken, zijn deze "dakverven" eigenlijk heel anders dan witte dakcoatings, en daarom hebben ze ervoor gezorgd dat witte dakcoatings slecht lijken. Witte dakverf heeft een korte levensduur en is niet bedoeld voor gebruik op daken met stilstaand water. Zelfs op schuine daken heeft witte dakverf een ongelooflijk korte levensduur.

Witte dakbedekking

Een witte dakcoating is een elastomere, reflecterende, thermische barrière die het oppervlak waarop het wordt aangebracht afschermt en waterdicht maakt. De witte dakcoating moet een zeer dikke consistentie hebben. Wanneer het op de juiste manier wordt aangebracht, moet een witte dakcoating kunnen buigen en krimpen als reactie op zelfs de meest intense hittecycli, zonder af te brokkelen, af te pellen, te borrelen of te barsten.

de witte dak verf rekeigenschappen van een hoogwaardige coating moeten variëren van 375 tot 400%. Een echte witte dakcoating moet een hoge kwaliteit hebben op basis van de beoordelingen voor zonnereflectie, thermische emissie en zonnereflecterende index. Ten slotte vallen plaswater en waterdichting onder de garantie voor een goed presterende witte dakcoating. Het is niet raadzaam om een ​​zogenaamde "witte dakcoating" te gebruiken die u dit niveau van garantiedekking niet kan bieden.


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

Forgotten password?